Savolainen kiikkutuolin keinuttaja. Sanomattakin on selvää, että sanotaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Naisviha

10 naista ja 30 lasta - Ja Suomi pelkää itsensä hengiltä

Suomalaiset miehet ovat pelkureita ja täynnä naisvihaa. Ikävä kyllä monet naiset ovat mukana tässä naisvihassa. Nythän on niin, että jos 10 naista ja 30 lasta ovat turvallisuusuhka Suomelle niin Suomen voi heti lakkauttaa.

Pahaa sutta ken pelkäisi? Ei kai kukaan, mutta 10 naista ja 30 lasta on kauhistus jopa poliitikoille, suojelupoliisista nyt puhumattakaan. Pakko hävetä tämän maan puolesta.

Kauhistelkaa. Pelätkää. Linnoittautukaa. Sulkekaa rajat.

https://yle.fi/uutiset/3-10849538

Aivan miten ikinä itse haluamme

Viime vuosina useimmissa länsimaissa on muutettu avioliittolakia siten, että kaksi keskenään samaa sukupuolta olevaa henkilöä voi solmia avioliiton. Keskenään. Avioliitto on omaisuudenhallinnallinen toimenpide ja lain edessä aviopuolisoiden omaisuus on yhteistä. Puolisot voivat myös hoitaa toistensa asioita koska ne ovat yhteisiä asioita.

 

Täynnä vihaa ja halveksuntaa ilman pätkääkään itsetuntemusta.

Onko sinua haukuttu Natsiksi, Rasistiksi tai vaikkapa naisvihaajaksi? Käsittelen artikkelissa yleistä dynamiikkaa mihin törmään netissä jatkuvasti. Törmään siihen sekä siinä mielessä, että lehdistö ja muut etuoikeutetussa asemassa oleva hyökkäävät yksilöita tai ihmisryhmiä vastaan leimaamalla nämä.

Törmään siihen, myös sitä kautta, että kun natsi tai rasisti -kortti on pelattu ja uhri reagoi asiaan jollain tavalla. Siitä seuraava uhriutuminen on monesti hyvin ennalta arvattavaa. Kaikki etenee saman kaavan mukaisesti.

Kenenkään tytär ei ole cyka

Seksismi ja naisviha riivaavat jatkuvasti kasvavaa e-urheilua, ja Miisa Nuorgam haluaa että asiaan puututaan vihdoin (nyt.fi, 28.11.2016) on oikealla asialla. Harrastan itsekin verkkopelejä, ja vähän väliä olen ilmiöön törmännyt.

Miehet jotka äänestävät Trumpia

Yhdysvaltain presidentinvaalit ovat ehkä maailmanpolitiikan suurin näytelmä. Koko maailma seuraa sitä, välillä henkeään pidättäen. Kyse kun ei ole minkä tahansa maan presidentistä, vaan maailman ainoan supervallan, joka enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi on pyrkinyt esiintymään maailmanpoliisina.

Älä puolustele vihapuhetta, ääliö

Miksi ihan tavalliset miehet puolustelevat raiskausfantasioita?

 

Huom. Alla olevassa tekstissä mainitsen monta kertaa sanoja kuten idiootti, tampio tm. Jos koet niiden kuvaavan juuri sinua johtuen tekstin muusta yleisilmeestä niin silloin ne tarkoittavat juuri sinua. Minä en sitä päätöstä tee, vaan saat ihan itse miettiä oletko jotain sellaista, joka sinulle tämän sanan ansaitsee osoittaa.

 

Kaava menee osapuilleen seuraavalla tavalla.

 

Mutinaa naisvihasta

      En halua, syystä etten uskalla, viitata mihinkään konkreettiseen viime päivien tapahtumaan. Muistutan vaan että sanat netissä ovat tekoja.

       Ihmisen ehjyys syntyy sekä siitä että ihminen on säästynyt traumoilta ja siitä hänet halutaan nähdä ehjänä.  Ihminen voi selvitä traumoista jos hänet halutaan nähdä ehjänä. Maalauksessa sisarestaan Rosasta Elin Danielsson Gambogi näkee mielestäni sisarensa ehjänä.

Tapaus Nuorgam

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa  liikettä on aikaan saanut erään Emmi Nuorgamin kirjoitus erään tavaratalon lelumainonnasta. 
Joulu lähestyy, ja lelukauppa käy kuumana. Nuorgamin silmään oli osunut lelumainos, jossa nuket oli tarkoitettu tytöille ja autot pojille. 
Sisänsä harmiton ja huomaamaton mainos oli kuitenkin jostain syystä saanut Nuorgamin kritisoimaan sitä, ja kirjoittamaan asiasta blogiinsa. 

Kirjoituksesta oli seurannut hänelle palautetta, jota muodikkaasti nettivihaksikin voidaan kutsua.

Miehuus uhattuna lelumainoksen arvostelun takia?

Eihän siinä mitään uutta ole, että nykyaikana vanhanaikainen sukupuoliroolien esittely saa arvostelua osakseen. Mainosmokien repostelu on kansanhuvia. Moni mainostaja ja kauppias onkin jo sivistynyt 2010-luvun tasolle – tai ottanut opikseen, ettei ihan 1950-luvun meininki enää uppoa.

Bloggaaja Emmi Nuorgam oli tällä kertaa se, jonka osaksi tuli olla se näkyvin ja luetuin Anttilan lelumainoksen tönkkösuolaisen sovinnaisuuden arvostelija. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä